Herroepingsrecht

1. Klant heeft het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met Onderdelenhuis Goes binnen 30 werkdagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]
Slechts de rechtstreekse kosten van de retourzending komen voor rekening van Klant. Klant dient derhalve dus zelf de retourkosten te dragen.
Eventuele door Klant betaalde kosten voor verzending en betaling van het product naar Klant zullen bij retour van de gehele bestelling aan Klant worden terugbetaald.

2. Binnen de in lid 1 bedoelde herroepingstermijn zal Klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Klant zal de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Speciaal voor Klanten handelend in uitoefening van hun beroep of bedrijf geldt dat producten enkel ongebruikt in ongeopende verpakking geretourneerd kunnen worden.

3. Klant kan de Overeenkomst ontbinden conform lid 1 van dit Artikel door het product, binnen de in lid 1 gestelde termijn aan Onderdelenhuis Goes te retourneren, dan wel binnen deze termijn Onderdelenhuis Goes op de hoogte te stellen van het feit dat hij afziet van de koop en het product, waarna hij het product zo spoedig mogelijk zal retourneren.
Producten kunnen geretourneerd worden aan:

Onderdelenhuis Goes
T.a.v. Retouren (RMA:.....)
Groene Weidje 11
4461 JW Goes

4. Reeds door Klant (vooruit) betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding van de Overeenkomst worden terugbetaald aan Klant, mits het product is ontvangen of dat de klant kan aantonen het product te hebben verzonden.

5. Op de webshop wordt duidelijk, tijdig voor het sluiten van de Overeenkomst informatie over het al dan niet van toepassing zijn van het herroepingsrecht en een eventuele gewenste procedure vermeld.

(Download de Herroepingsrecht voorwaarden als PDF bestand.)     

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box