Verzenden & retourneren

 

Verzending.

Voor Nederland geldt: bestelt u op werkdagen/zaterdag vòòr 17.00 uur en is het onderdeel op voorraad dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag via Postnl verzonden. Normaal gesproken heeft u dan uw bestelling de volgende werkdag in huis, dit geldt voor 97% van onze bestellingen. Bij geen voorraad zal dit één dag later zijn. Bij een vrijdag bestelling is het dus mogelijk dat uw bestelling dus niet zaterdag wordt afgeleverd maar pas maandag of dinsdag. Dit omdat PostNL op zaterdag de post niet verwerkt. Is het onderdeel tijdelijk niet leverbaar of wordt het een speciale bestelling, dan krijgt u zo snel mogelijk bericht met de verwachte levertijd. Na verzending ontvangt u te allen tijde per e-mail van ons een verzendbevestiging met daarin vermeld de Track & Trace code van PostNL.

PostNL verzorgt voor mijnonderdelenhuis.nl uw bestelling op de volgende dagen:

 

Besteld voor 17.00 uur op:

1e bezorging op

Indien niet thuis, 2e bezorging op:

Zaterdag / Zondag / Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Maandag

Als u niet thuis bent bij aflevering wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor.

 

Retouren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien: 

1. er vooraf via email toestemming is gegeven voor retourzending,

2. de zending voldoende gefrankeerd is,

3. de afzender vermeld wordt, en

4. het via email verkregen retournummer (RMA-nummer) op de buitenkant vermeld is. 

Zendingen die hier niet aan voldoen worden aan de deur geweigerd en daardoor automatisch geretourneerd aan de afzender.

 

Herroepingsrecht.

Herroepingaanvraag.

Retourverzendlabel.

 

30 Dagen bedenktermijn.

U heeft na het doen van aankopen bij mijnonderdelenhuis.nl het recht op een bedenkperiode van 30 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd, mits 100% in nieuwstaat.  U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Bij garantie of foutieve levering is retourneren echter kosteloos. Wij verzoeken u met klem de procedure te gebruiken, die hierboven beschreven is. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens raden wij u aan het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig en van toepassing) of storten het factuurbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw rekening.

 

Kosteloos retourneren.

Bij een garantie of defect kunt u het product kosteloos retourneren. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. Om het geheel te bespoedigen vragen wij u met klem bovenstaande retourprocedure te volgen.

Wij verzoeken u het aankoopbewijs te bewaren en deze bij een retour/garantie claim met het product mee te sturen.

Garanties.

Wanneer u een product bij ons koopt heeft u te allen tijde, mits u het product normaal gebruikt, recht op een goed product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u contact met ons opnemen. info@onderdelenhuisgoes.nl.

 

Uitzonderingen.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

  • Alle onderdelen die ingebouwd, even geprobeerd of elektrisch aangesloten geweest zijn.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, in-ear-headsets, tandenborstels en scheer-, of epileer koppen (indien geopend).
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen of verpakkingen die opengemaakt zijn, met gebruikssporen.

Aansluitpunten van onder andere modules, koolborstels, schakelaars, deurrelais, etc. zijn vanuit de fabrikant geconserveerd. Mochten deze bij binnenkomst van een retourzending beschadigd zijn (aangesloten) dan wordt deze alsnog geweigerd voor retour en wordt op uw kosten terug gestuurd aan u. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het door u fout bestelde onderdeel, ( Juiste onderdeel garantie service! ) aangenomen wordt dat dit van te voren juist door u of ons is uitgezocht. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op : info@onderdelenhuisgoes.nl

.

Levering niet correct of niet compleet.

Wanneer u constateert dat het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u heeft besteld (LET OP! dit kan ook een vervangend artikel zijn van hetgeen u besteld heeft) dan kunt u het aan ons retourneren. Wij adviseren om direct melding te doen, als u constateert dat u het verkeerde product toegezonden heeft gekregen via info@onderdelenhuisgoes.nl . Vermeld het artikel wat u ontvangen heeft. Wij adviseren dit binnen een termijn van 3 werkdagen na ontvangst te doen. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte en ongeopende producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking. mijnonderdelenhuis.nl draagt zorg voor kosteloze nalevering van de ontbrekende artikelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »